– Viktigst å sikre framtidig norsk matproduksjon
Vår nye landbruks- og matminister, Geir Pollestad, ruget ikke lenge på svaret da han i august ble spurt om å ta over jobben som øverste leder i Landbruks- og matdepartementet.…
Vår nye landbruks- og matminister, Geir Pollestad, ruget ikke lenge på svaret da han i august ble spurt om å ta over jobben som øverste leder i Landbruks- og matdepartementet.…
De siste årene har Fatland hatt et voldsom trykk på salg og volum. Det har bidratt til omsetningsøkning på alle nivå. Nå skal innsats og fokus på innovasjon og produktutvikling…
Borch varsler helt ny kurs Vår nye landbruks- og matminister Sandra Borch har varslet en helt ny kurs i norsk landbruk. For henne er det avgjørende at bonden kan leve…
Bransjemann som har satt tydelige spor En av kjøttbransjens mest sentrale personer gjennom mange år, John Nordal, fyller neste år 80 år. I denne samtalen med Kjøttbransjen rekapitulerer han noen…
Skuddsikker og målrettet Fatland-leder på plass Han fikk sin første rifle allerede som ni-åring og da han var 15 år valgte Anders Hunseid å bryte opp fra et trygt hjemmemiljø…
– Kjøttbedrifter må være åpne for nye teknologier Hva forsker Nofima spesifikt på i dag knyttet til kjøtt og kjøttproduksjon og hvor går veien videre når det gjelder kjøttforskning? Kjøttbransjen…
Ringen sluttet for Bjørn Tore Teigen KLØFTA: Etter 22 år i Opplysningskontoret for egg og kjøtt (MatPrat), ble Alimenta neste stoppested i yrkeskarrieren til Bjørn Tore Teigen. Dermed er på…
Fra Nortura Totalmarked til internasjonal kjøtthandel OSLO: Etter 25 år i Nortura, med markedsbalansering og internasjonal handel som spesiale, har Raymond W. Wold-Schätzer valgt å fortsette sin yrkeskarriere i Vestey…
Gir klimastøtte til norske kjøtt- og eggprodusenter Landbruks- og matminister Olaug Bollestad gir full klimastøtte til norske kjøttprodusenter. – Beitene våre er god utnyttelse av ressurser, sier hun til Kjøtt-…
Ungdommelig kraft inn i Animalia-styret DAL Han var bare ti år gammel da han «debuterte» i familiebedriften. Det var i arbeidsuka i femte klasse på barneskolen. Nå skal transportsjefen ved…
Wester har blitt bondelags-medlem – I en tid der utfordringen står i kø både for bønder og kjøttforedlere, er det viktig å stå sammen. Derfor har jeg valgt å både…
Ny Nortura-sjef klar for tøffe utfordringer Oslo – Jeg vil arbeide aktivt for å få fram de gode sidene ved norsk kjøttproduksjon. Og vi må bygge disse inn i produktene,…
Skuffet og overrasket over mangelen på holdninger OSLO / Trondheim Som næring er vi helt og holdent avhengig av at kundene/forbrukerne har tillit til det vi driver med og det vi…
– En berikelse å få delta i fellesskapet Lena på Toten – For Toten Eggpakkeri som bedrift tror jeg det har vært en berikelse at jeg har engasjert meg aktivt også…
Gikk i brorens fotspor og ble produsentrådgiver ved MNS Da Midt-Norge Slakteri (MNS) skulle hente inn ny produsentrådgiver svin etter at Per Arne Nesjan sluttet for et drøyt år siden,…