Bestillingene til HORECA-markedet har uteblitt helt og Mattilsynet har tidligere sagt at kun produkter produsert frem til 13. mars kan fryses inn for å unngå matsvinn. Har det skjedd noen endringer her?

B Bestillingene til HORECA-markedet har uteblitt helt og Mattilsynet har tidligere sagt at kun produkter produsert frem til 13. mars kan fryses inn for å unngå matsvinn. Har det skjedd… Les mer

Oppdatert svar 20. mars 2020: Mattilsynet sier til KLF i dag at varer som er produsert ut mars måned kan fryses inn hvis nødvendig, siden dette markedet fortsatt er svært ustabilt. Holdbarhet og kvalitet må selvfølgelig vurderes, og varene må merkes med frysedato. Mattilsynet har laget en kort veiledning om dette: https://www.mattilsynet.no/Utbrudd_av_koronavirus/kjolevarer_som_skulle_ha_gaatt_til_serveringssteder_fremover_kan_fryses_ned.38050

Siste saker