Hygieneforsterkingssystem mot bakterier og virus

Hygieneforsterkingssystem mot bakterier og virus HyGenikx er navnet på et kompakt veggmontert hygieneforsterkningssystem som utrydder bakterier, virus og sopp i miljøer i forbindelse med næringsmiddelproduksjon. – Systemet er dokumentert med… Les mer

Hygieneforsterkingssystem mot bakterier og virus

HyGenikx er navnet på et kompakt veggmontert hygieneforsterkningssystem som utrydder bakterier, virus og sopp i miljøer i forbindelse med næringsmiddelproduksjon.

– Systemet er dokumentert med tanke på effekt og ved å benytte HyGenikx, oppnår man sikkerhet rundt hygienen hele døgnet i produksjonslokaler. Resultatet er betydelig forlenget levetid for ferske, bedervelige næringsmidler, sier Morten Eriksen i firmaet Drainbo Scandinavia som markedsfører produktet her i landet.

Han peker på at dette systemet for hygieneforbedring, eliminerer bakterier, virus, mugg, sopp og flyktige organiske forbindelser (VOC), både i luften og på utsatte overflater – selv på de vanskeligste stedene i produksjonslokalene. Listeria er et viktig stikkord i så måte.

Listeria-utfordring

– Listeriabakterier vet vi kan være en stor utfordring for mange bedrifter – særlig i kjøttbransjen. Ikke minst i forbindelse med produksjon av pålegg og andre produkter som ikke skal varmebehandles før bruk hos sluttbruker. Ved å benytte en kombinasjon av de mest effektive luft- og overflatesteriliseringsteknologiene som er tilgjengelige, oppnår vi gode resultater med HyGenikx med tanke på Listeria. Den fjerner ganske enkelt skadelige Listeria monocytogenes og Listeria innocua fra overflater som er vanskelig å komme til, sier Eriksen som tillegger at systemet forlenger levetiden til f.eks. kjøttprodukter med 58 prosent for de fleste produkter og opp 150 prosent for visse kjøttprodukter.

Enkelt og rimelig

– Hva er hemmeligheten ved systemet?

– Poenget er at HyGenikx-enheten «dreper» kilden til bakterieoppblomstring. På den måten sparer man tid og ikke minst penger i jakten på farlige bakterier i produksjonslokaler. Systemet er dessuten enkelt og rimelig i bruk. Vedlikehold er også enkelt og krever ingen ingeniør på stedet, avslutter Morten Eriksen.

Scaleit med kvalitetssikringssystemer fra danske TriVision

Firmaet Scaleit AS introdusere nå kvalitetsprodukter fra danske TriVision til norske kunder innenfor kjøtt- og næringsmiddelindustrien

TriVision utvikler high-end, brukervennlige kvalitetssikringssystemer basert på automatisk inspeksjons-teknologi og tilbyr løsninger som gjør det mulig for produsenter å sikre produkt– og emballasjekvalitet. Dessuten få pålitelig dokumentasjon, optimalisert produksjon, samt bli mer bærekraftig ved hjelp av produksjons-intelligens.

TriVision ser på Scaleit AS som en naturlig partner ettersom vi allerede leverer et sorti-ment av vekter/vektsystemer samt fyllemaskiner og inspeksjonsutstyr til dette markedet.

– Vi kjenner TriVision som en seriøs produsent som leverer kvalitetsprodukter innenfor teknologien automatisk in-speksjon. De tre grunnleggerne er alle lidenskapelig opptatt av sitt fag og besitter stor kompetanse og kunnskap innen sitt fagområde. Produktene fra TriVision kjennetegnes av et minimalistisk og kompakt design, de er enkle å betjene, gir svært nøyaktige resultat og krever kun enkelt vedlikehold. En god løsning for effektivisering av bedriftens produktinspeksjon, fastslår salgsansvarlig for denne produktkategorien hos Scaleit AS, Øyvind Eriksen.

Han gleder oss til å ta fatt på samarbeidet med TriVision og de tre første produktene innenfor Produktinspeksjon har allerede fått sin presentasjon på nettsiden.

Siste saker