Terje Wester ny styreleder i KLF

– Jeg gleder meg til å starte i det viktige vervet som styreleder i KLF. Det er mange viktige og ikke minst varierte oppgaver som ligger foran meg de neste… Les mer

– Jeg gleder meg til å starte i det viktige vervet som styreleder i KLF. Det er mange viktige og ikke minst varierte oppgaver som ligger foran meg de neste årenen. Det blir mye nytt å sette seg inn i.

Av Per A. Sleipnes

Terje Wester, daglig leder i Gudbrandsdal Slakteri, overtok i helgen ledervervet i KLF etter Ståle Gausen. Wester er topp motivert for oppgaven, men han er forberedt på utfordringer i tiden som kommer.

– I fjor var det strømkrise, årene før var det covid, og i år er det blant annet NNR (Nye Nordiske Ernæringsanbefalinger) som utfordrer bransjens aktører. Derfor er KLF-fellesskapet så viktig for alle medlemsbedriftene. Store og viktige saker kan diskuteres i fellesskap og gode løsninger er mulig å finne sammen. Slikt skaper samhold, understreker den nye styrelederen.

Wester er liksom avtroppende styreleder fra Inderøy i Trøndelag. Han var i mange år konsernsjef i Fatland, før han gikk inn som daglig leder i prosjekt Gudbrandsdal Slakteri på Otta. Det er med andre ord en svært erfaren bransjemann som nå overtar styreledervervet i KLF.

Om kjøtt- og matindustriens rolle i dagens Norge har han følgene å si:

– Matindustrien er koblet sammen med landbruket i en evigvarende allianse. Vi blir sterkere gjennom å konkurrere på noen områder og samarbeide på andre. En god markedsbalanse er mest bærekraftig for alle, og er et område jeg ser frem til å arbeide mer med, understreker Terje Wester.

Her er det nye styret i KLF som sitter frem til Landsmøte i 2025:

RolleNavnBedrift
LederTerje WesterGudbrandsdal Slakteri AS
NestlederAnders HundseidFatland AS
StyremedlemDaniel SlakterAnnis Ringebu AS
StyremedlemNils Kristian NerstenOrkla Foods Norge AS
StyremedlemKurt MydlandH. Mydland AS
StyremedlemFredrik StrømmenDen Stolte Hane AS
StyremedlemHilde Christin TalsethNorsk Kylling AS
StyremedlemGuro EspelandJæder Ådne Espeland AS
StyremedlemKathrine Elisabeth RingstadBrødrene Ringstad AS
1.varaStåle GausenGrilstad AS
2. varaHarald FurusethFuruseth AS
3. varaJens EideJens Eide AS

Siste saker