Slutter i Fatland, blir direktør i SR-Bank

Anders Hundseid blir ny direktør i Sparebank 1 SR-Bank med ansvar for små og mellomstore kunder på Vestlandet. Konsernsjefen i Fatland går til Sparebank 1 SR-Bank, skriver banken i en… Les mer

Anders Hundseid blir ny direktør i Sparebank 1 SR-Bank med ansvar for små og mellomstore kunder på Vestlandet.

Konsernsjefen i Fatland går til Sparebank 1 SR-Bank, skriver banken i en pressemelding. Anders Hundseid tar over stillingen som bedriftsmarkedsdirketør med ansvar for små og mellomstore bedrifter i Bergen, Sunnhordaland og Haugalandet i banken.

– SR-Bank er tett på, og har vist gjennom en lang historie at de gir kraft til vekst og utvikling. De har lenge bygget stein på stein, og gjennom sammenslåingen med SpareBank 1 Sørøst-Norge viser de at de er en utfordrer å regne med, sier Hundseid om overgangen til SR-Bank.

Anders Hundseid har markert seg som nestleder i KLFs styre, og styreleder Terje Wester ønsker nå lykke til. – Anders har betydd mye i vårt næringspolitiske arbeid som KLF driver til beste for medlemmene og kjøtt- og fjørfebransjen i Norge. Vi kommer til å savne han i styrearbeidet, men ønsker han lykke til med nye, spennende oppgaver, sier Wester etter at nyheten kom ut.

Anders Hundseid har vært konsernsjef i Fatland siden 2021. Han hadde da vært fem år i rollen som konsern-controller i Fatland-konsernet. Han har tidligere jobbet i Sparebank 1 SR-Bank i fire år, da hovedsakelig med privat- og landbrukskunder, før han ble konserncontroller og senere da konsernsjef i Fatland. Han driver også familiegården i Etne.

Anders Hundseid blir ny konsernsjef i Fatland (kjottbransjen.no - 15.02.2021)

– Anders har en unik kombinasjon av erfaring, visjon og engasjement som vil være en stor fordel for SR-Bank, sier Marianne Bakke, konserndirektør SMB og landbruk i SpareBank 1 SR-Bank.

Den nye direktøren ser nå frem til å ta fatt på arbeidsoppgavene, og er imponert over næringslivet i markedsområdet han får ansvar for. – Det er helt rått og jeg ser frem til å bidra i utformingen av en bank som prioriterer kundens behov og er med på å skape verdier både lokalt og regionalt, avslutter Hundseid.

Siste saker