Annis ble månedens Ringebu-bedrift

Annis ble månedens Ringebu-bedrift Det faktum at Annis Pølsemakeri setter Ringebu på kartet med kvalitetsprodukt, bidro til at kjøttbedriften ble kåret til månedens bedrift i kommunen i juni. «– Ei… Les mer

Annis ble månedens Ringebu-bedrift

Det faktum at Annis Pølsemakeri setter Ringebu på kartet med kvalitetsprodukt, bidro til at kjøttbedriften ble kåret til månedens bedrift i kommunen i juni.

«– Ei bedrift å hylle»! Det er konklusjonen til NHO Innlandet. NHO mener at Anni, med pølsemakeriet, er svært flink til å utvikle bedriften i positiv retning, både restaurantdrift, utsalg og også konseptet i Mathallen i Oslo.

– Anni og hennes ansatte har bidratt til å sette Ringebu på kartet. De har gründerånd og engasjement, innenfor et spennende matfelt, som tilbyr unike matopplevelser for de besøkende, heter det begrunnelsen fra rådgiver i NHO Innlandet, Linn Alicia Slora Kristiansen.

Utvelgelsen av månedens bedrift gjøres med basis i spredning i geografi, bransje og størrelse. Hvis bedriften har gjort noe som utmerker seg positivt for regionen eller lokalsamfunnet så vil også det fremheves, ifølge NHO Innlandet.

Siste saker