Dyrevernsaktivister har laget kart over gårdsbruk i Australia

Dyrevernsaktivister har laget kart over gårdsbruk i Australia En konfrontasjon mellom dyrevernsaktivister og en bonde skaper reaksjoner i Australia. Hendelsen kommer i kjølvannet av et kart som aktivister har laget… Les mer

Dyrevernsaktivister har laget kart over gårdsbruk i Australia

En konfrontasjon mellom dyrevernsaktivister og en bonde skaper reaksjoner i Australia. Hendelsen kommer i kjølvannet av et kart som aktivister har laget over hundrevis av gårder i landet.

Skjermdump: Aussie Farms

En video som nylig ble lagt ut på nettet, viser et dramatisk sammenstøt mellom dyrevernsaktivister og en bonde som fyrte av skudd fra en hagle. Filmen, som først ble publisert av Seven News, viser en konfrontasjon mellom en bonde og dyrevernere som har kjørt opp til eiendommen til bonden for å filme gården.

– Jeg er en primærprodusent. Jeg er med på å brødfø mesteparten av verden. De aller fleste mennesker klager ikke på produksjonen, det er bare gutter som deg som gjør det, så jeg foreslår at du drar videre, sa bonden til den ene aktivisten.

Bonden har senere fortalt til en lokal radiostasjon at han skjøt for å skremme rovdyr bort fra kalvene på gården. Ifølge australske medier var personene som oppsøkte gården fra gruppen Direct Action Everywhere.

Ifølge det australske nyhetsnettstedet Newshub kommer hendelsen i kjølvannet av utgivelsen av et kart som viser adressene til hundrevis av australske gårder.

Siste saker