Ny adm. direktør i Animalia AS

Edel-Anita Westhagen-Fladset er ansatt som ny administrerende direktør i Animalia AS og vil tiltre 1. oktober. Hun etterfølger Tor Arne Ruud som går av med pensjon ved nyttår. Westhagen-Fladset har… Les mer

Edel-Anita Westhagen-Fladset er ansatt som ny administrerende direktør i Animalia AS og vil tiltre 1. oktober. Hun etterfølger Tor Arne Ruud som går av med pensjon ved nyttår.

Westhagen-Fladset har lang ledererfaring fra Orkla-systemet og kommer nå fra stillingen som Direktør Produkt i Orkla Foods Norge AS. Gjennom 29 år i Orkla har hun blant annet jobbet mye med produktutvikling, innovasjonsprosesser og forskning, og har sittet i toppledelsen i 19 år i Stabburet og Orkla Foods Norge. Edel-Anita er 54 år og har utdanning i matvitenskap fra NMBU.

– Vi er svært fornøyde med at Edel-Anita har takket ja til å lede Animalia videre. Hun har solid ledererfaring i sterke fagmiljøer og en spennende bakgrunn fra norsk matindustri. Hun har bred innsikt og ikke minst engasjement for norsk landbruk og tilhørende verdikjede, sier styreleder Rolf Gjermund Fjeldheim i Animalia AS i en pressemelding 21. mars 2023.

– Animalia har svært mange kompetente medarbeidere og et viktig samfunnsoppdrag. Jeg gleder meg til å jobbe videre for å styrke konkurransekraften til både bonden og bransjen, sier Edel-Anita Westhagen-Fladset.

BJørn-Ole Juul-Hansen, adm. direktør i KLF ønsker Westhagen-Fladset hjertelig velkommen i Animalia AS og ser frem til nært samabeid fremover.

Adm. direktør i Animalia, Tor Arne Ruud, går av med pensjon ved nyttår

Siste saker