Stolt vinner av internasjonal designpris

Den Stolte Hane AS vant bronse for Helt rå kylling i Pentawards som ble utdelt i Paris forrige torsdag. Produktserien Helt rå ble lansert i september i 2011. Produktene består av naturell stykningsdeler av kyllinglår og kyllingvinger.

- Navnet Helt rå ble valgt siden det er beskrivende for produktene og at det rett og slett er helt rå produkter sier kategorisjef i Den Stolte Hane, Martin Wangen.

Tank Design i Oslo har designet Helt rå som torsdag kveld ble kåret til et av verdens beste design i kategorien “fisk, kjøtt og kylling”. Utdelingen av verdens viktigste pakningspris foregikk på Intercontinental, Paris Opera.

– Vi er svært stolte over denne prisen, og at vårt tette og svært gode samarbeid med Tank Design har blitt belønnet med en høythengende designpris, sier Wangen

– Denne prisen er en stor ære for oss, sier seniordesigner Tina Tømmeraas Aasvestad i Tank. - Dette er et resultat av en langsiktig og bevisst satsing på pakningsdesign, og et givende og fruktbart samarbeid mellom Den Stolte Hane og oss.

Om Pentawards
Pentawards er den første og eneste verdensomspennende konkurransen som utelukkende er viet pakningsdesign. Innpakning for mat, drikke og andre produkter fra hele verden blir vurdert av en internasjonal jury som bedømmer arbeidene ut fra kreative kvaliteter. Ved å delta i Pentawards får man sammenlignet designarbeidene sine med designere fra hele verden, og selve prisen er et kvalitetsstempel, et bevis for høy kvalitet og kompetanse.

Siste saker