Stor avtale mellom Scandi Standard og Coop

I dag har Scandi Standard signert en ny avtale om å forsyne Coop Norge med kylling. Avtalen omfatter også de ICA-butikkene som ble en del av Coop etter oppkjøpet i fjor.

Avtalen starter opp fra 1. august og forventes å få en årlig verdi rundt 250 millioner norske kroner. Coop inkludert de tidligere ICA-butikkene antas å få en markedsandel på rundt 30 prosent av det norske markedet mot forbruker.

- Vi ser frem til å fortsette det nære samarbeidet med Coop Norge de kommende årene for å videreutvikle kyllingkategorien. Utviklingen i markedet for kyllingprodukter i Norge er for tiden svak på grunn av negativ medieomtale, men vi har stor tro på det norske markedet på lang sikt ", sier Leif Bergvall Hansen, administrerende direktør, Scandi Standard.

- Dette er en god dag for privat kjøtt- og eggbransje, sier Svein-Erik Eide, sjef for kommunikasjon og medlemskontakt i KLF. Det er flott at aktører på privat side makter å vinne kontrakter med så store leveranser og verdi.

- Scandi Standard vil nok trenge mer kylling fremover, så her åpner det seg muligheter for produsenter som i dag kjører med redusert produksjon etter det svake salget av kylling det siste halve året, sier Eide.

Scandi Standard signs new supply agreement with Coop Norway (22.05.2015 - scandistandard.com)

Siste saker