Talseth ny adm. direktør i Norsk Kylling

Hilde Talseth blir ny administrerende direktør i REMA 1000-eide Norsk Kylling. Talseth tar over stillingen etter Kjell Stokbakken, som skal over i ny rolle i Reitan Retail. Av Per A…. Les mer

Hilde Talseth blir ny administrerende direktør i REMA 1000-eide Norsk Kylling. Talseth tar over stillingen etter Kjell Stokbakken, som skal over i ny rolle i Reitan Retail.

Av Per A. Sleipnes

Talseth kommer fra stillingen som direktør for bærekraftig innovasjon i Norsk Kylling og starter i sin nye rolle 1. november 2023. Den nye topplederen har hatt flere lederstillinger i Norsk Kylling, og har lang ledererfaring fra blant annet Norbit, Nortura og Nova Sea. Hun sitter også i KLF-styret.

Norsk Kylling fikk KLFs hederspris 2023

– Jeg kunne ikke fått en bedre jobb. Norsk Kylling har en unik verdikjede med fantastiske medarbeidere. Jeg gleder meg til å fortsette det viktige arbeidet med ansvarlig og bærekraftig matproduksjon i Midt-Norge, sier  Talseth som legger til at arbeidet med å utvikle Norsk Kylling til å bli verdens mest bærekraftige verdikjede for kylling fortsetter.

I løpet av de siste syv årene har Hilde Talseth ledet Norsk Kyllings overgang til en saktevoksende kyllingtype, hatt ansvaret for store grønne omstillinger og vært prosjekteier for etableringen av det nye rugeriet til Norsk Kylling på Støren.

- Norsk Kylling er i dag et av verdens mest bærekraftige selskaper for produksjon av hvitt kjøtt. Som direktør for bærekraftig innovasjon har Hilde ledet store og viktige prosjekter, og vært en svært viktig drivkraft i utviklingen av Norsk Kylling. Hun er visjonær og strategisk, og har lederegenskaper som blir viktig for Norsk Kylling fremover, sier CEO i Reitan Retail og styreleder i Norsk Kylling, Ole Robert Reitan.

Trøndelag i førersetet på IGW (03.03.2023 - kjottbransjen.no)

Kjell Stokbakken har ledet Norsk Kylling gjennom åtte år og går over i en ny rolle i Reitan Retail.

– Jeg har fått være med på en fantastisk utvikling og snuoperasjon i Norsk Kylling, med innføring av en saktevoksende kyllingtype, ny fabrikk på Orkanger og nytt Rugeri på Støren. Etter åtte år føles det riktig å takke ja til nye oppgaver i Reitan Retail. Jeg er takknemlig for samarbeidet med alle gode kollegaer og bøndene i verdikjeden. Jeg er veldig stolt av alt vi har bygd sammen, og måten vi har gjort det på, sier Kjell Stokbakken.

Siste saker