Bønes Gårdsmat i Bergen satser tungt på NM

Av Per A. Sleipnes Med hele sju påmeldte produkter, satser Bønes Gårdsmat i Bergen på å hente hjem, medaljer og heder i årets utgave av NM i kjøttprodukter. At bedriften… Les mer

Av Per A. Sleipnes

Med hele sju påmeldte produkter, satser Bønes Gårdsmat i Bergen på å hente hjem, medaljer og heder i årets utgave av NM i kjøttprodukter.

At bedriften i år akter å delta med mange produkter, er til å forstå ettersom bedriften i år jubilerer. Virksomheten ble nemnlig etablert tilbake i 2003 av Rune Bønes. Nå er det neste generasjon som har overtatt den daglige ledelsen av Bønes Gårdsmat.

– Vi hadde et svært tøft fjorår med minus i regnskapet, men pilene peker oppover så langt i år. Det gjelder både salg og lønnsomhet. Når vi nå snart går inn i høstsesongen, er det med en god følelse, påpeker Runar Bønes.

Bedriften deltar i NM med følgende produkter: to typer pinnekjøtt, to røkte julepølser, leverpostei, lutefiskbacon og delikatesseskinke Men hovedproduktene om en ser på virksomheten i sin helte året gjennom, er servelat og bayonneskinke. For førstnevnte produktet «høstet» bedriften 100 poeng av 100 mulige under siste NM i pålegg-klassen.

Siste saker