DLVRY utfordrer på storhusholdning

Når selskapet DLVRY nå stadig ekspanderer, blir bl.a. Nortura Proff kraftig utfordret i storhusholdningsmarkedet. En av de største samarbeidspartnerne i DLVRY er for øvrig Wulff & Co. AS. Av Per… Les mer

Når selskapet DLVRY nå stadig ekspanderer, blir bl.a. Nortura Proff kraftig utfordret i storhusholdningsmarkedet. En av de største samarbeidspartnerne i DLVRY er for øvrig Wulff & Co. AS.

Av Per A. Sleipnes

Med en total omsetning på tre milliarder kroner, er DVLRY på kort tid blitt en aktør å regne med i storhusholdningssegmentet. DLVRY består nå av 25 selskaper med 16 enheter og er majoritetseid av det svenske pensjonsfondet Adelis.

Ingen toppstyring

– Lokalt forankret eierskap er kjerneverdien i det samarbeidet vi har inngått med DLVRY. Det betyr at vår drift blir den samme etter oppkjøpet og det er med andre ord ikke snakk om noen form for toppstyring. Denne grupperingen er et fellesskap som åpner muligheter for oss. Vi kan nå ut med våre kjøttprodukter til et større publikum og jeg er overbevist om at vi som selskap kan bidra med mye inn i DLVRY-systemet, fastslår daglig leder i Wulff & Co. Thomas Wulff (bildet). Med en omsetning på mer enn 400 millioner kroner i fjor, blir hans selskap et av de desidert største i denne grupperingen.

For og av grossister

Det er i løpet av knappe to år at DLVRY har ekspandert til å bli en særdeles sterk aktør inn mot storhusholdningsmarkedet. Gründer og daglig leder Jan Frode Johansen understreker at DLVRY er et eierselskap for grossister og av grossister.

– Vi skal være den foretrukne leverandøren til storhusholdningskunder som krever høyere service, mer fleksibilitet og bedre kvalitet. Bedriftene skal derfor fortsatt framstå utad som de samme bedriftene som før. Dette betyr at for oss så er det en forutsetning at ingenting endres etter overtakelsen. På den måten blir vi sterke sammen. Men alt av fagkompetanse skal bygges der den hører hjemme – hos selskapene. Lokalt eierskap og lokal forankring er stikkordene, påpeker Johansen.

Bedre rammevilkår

Dette er selskapene som nå er med i DLVRY-familien: Wulff & Co AS, Lunde Gård As, Finstad Menypartner AS, Multi Food AS, Storkjøkken Grossisten Vestfold AS. Matkammeret AS, Encon AS. SG Bodø AS, Arne Skule AS, Service Nord Engros AS, Haugaland Storhusholdning AS, Carl Evensen Eftf. AS og Spesialgrossisten Øst.

Siste saker