Prosim blir del av Kameleon

Kameleon-gruppen overtar nå Prosim og alle eksisterende kundeforhold til Prosim. Kameleon skriver i en pressemelding at de sammen med Terje Gundersen vil sørge for god oppfølging av kunder og softwaren… Les mer

Kameleon-gruppen overtar nå Prosim og alle eksisterende kundeforhold til Prosim. Kameleon skriver i en pressemelding at de sammen med Terje Gundersen vil sørge for god oppfølging av kunder og softwaren i tiden fremover.

Det har vært viktig for Terje Gundersen å finne noen som kan videreføre Prosim når han nå planlegger å trappe ned.

- Kameleon Gruppen har de egenskapene som skal til for å fortsatt serve kjøttbransjens bedrifter på en god måte. Selskapet er «framme i skoa» på alle områder og har et godt rykte i markedet. Dessuten er Kameleon kjent for å jobbe på lag med sine kunder. Alt dette overbeviser meg om at det var riktig å ta dette grepet nå, forklarer Terje Gundersen.

Arbeidet med overlevering av selskapet har allerede startet, og Gundersen vil være en del av Kameleon de neste to årene.

Kameleon Gruppen ble etablert i 1999 og har i dag 42 ansatte. Selskapets har som mål å bidra til å

bygge fremtidens produksjonsmiljø. Dette gjør vi ved å tilby automatiserte løsninger som gjør produksjonen mer driftssikker og effektiv. I forretningsmodellen finnes løsninger for store deler av produksjon og lager.

- Vi har softwareløsninger fra mottak og hele veien til EDI, løsninger inkl. hardware innen merking og sporing, verifikasjon, etikettsystemer, OEE samt robotisering med samarbeidende roboter og selvkjørende roboter. Kameleon representerer ledende leverandører innen sine områder og med et teknisk team på 25 personer spenner kompetansen over mange fagområder, sier Trond Olav Eek, daglig leder i Kameleon Solutions AS.

Han understreker at Kameleon sin målsetting er å være en samarbeidspartner med løsninger innen software, hardware og robotikk for næringsmiddelkunder. Slik passer Prosim godt inn i denne strategien.

- Vi har allerede sett at vi har mange felles kunder. Sammen med oppkjøpet av BaseIt AS og Progress, har vi nå de beste forutsetninger for å gi kundene løsninger som er relevante for produksjon, avslutter Trond Olav Eek.

Kameleon er til stede på Kiel turen til Norsk Kjøtthandel i morgen og har også stand på Holdbar 14.-16. februar.

Siste saker