Prøv Hampshiresemin ‘gratis’ nå!

Er du nysgjerrig på Hampshire-grisen? HKScan og ScanPig vil gjerne motivere flere til å teste ut rasen i eget fjøs og gjentar fjorårets kampanje. Siden Hampshire er en rase som… Les mer

Er du nysgjerrig på Hampshire-grisen? HKScan og ScanPig vil gjerne motivere flere til å teste ut rasen i eget fjøs og gjentar fjorårets kampanje.

Siden Hampshire er en rase som er avlet med fokus på optimal tilpasning til nordiske forhold og fôrresept, vil det være interessant for flere å teste den ut. Muligheten til å bruke et fôr med mindre råprotein er tidsriktig både i forhold til bærekraft og lønnsomhet.

Kampanjeperioden november

HKScan og ScanPig har besluttet å spandere sin andel av inntektene ved salg av Hampshiresemin til norske bønder. Kampanjetilbudet er åpent for alle produsenter uansett varemottaker, og gjelder for semin som benyttes i november 2022. Seminen må være sendt fra Norsvin i perioden 31. oktober til 30. november. Tilbudet gjelder for ett kjøp pr. foretak – så husk å bestill nok!

Frister i tilskuddsordningen

Norsvin bestemmer i dag alle seminprisene i Norge. Det ikke mulig for ScanPig å senke utsalgsprisen til Hampshire-kundene. Vi velger derfor i november å avstå vår andel av inntektene for de produsentene som benytter dette kampanjetilskudd. Vi vil betale dette tilbake direkte til deg som kjøper. For at vi skal refundert vår andel av betalingen for kjøpet til deg, trenger du bare å gi oss nødvendig dokumentasjon om hvem du er, om kjøpet og konto for innbetaling. Informasjon og link til dette finnes på våre nettsider; Scanpig.no. Du må registrere deg senest fredag 8. desember, og faktura må sendes ScanPig innen 16.desember.

15 kroner

ScanPigs andel av seminprisen er begrenset til 15 kr. Resten av seminprisen tilfaller Norsvin for å dekke de kostnadene de har til oppstalling og tapping av de tappeklare rånene de mottar og gi fortjeneste.

Det vesentligste av våre 15 kroner går vanligvis til HKScan for å dekke kostnader til avlsarbeidet. Slakteriene Fatland AS, Furuseth AS, Midt-Norge Slakteri AS, Jens Eide AS, Horns slakteri AS og Nordfjord Slakteri AS dekker derfor en betydelig del av ScanPigs kostnader med å ha Hampshire-rasen i Norge.

33 prosent rabatt på råner

ScanPig og HK Scan har også laget et svært godt tilbud for de som ønsker å kjøpe råne. I kampanjeperioden selger vi ti råner til 8000 kroner eks mva. pr. stykk (vanlig pris er 12 000 kroner). Leveransetidspunkt må tilpasses både kjøper behov og at ScanPig har kvalitetsråner å tilby. Tilbudet gjelder i november 2022 og for maks to råner pr. foretak. Her er det først til mølla!

Bestilling skjer ved å sende en e-post til scanpig@kjottbransjen.no. Salgsvilkår og hvilke opplysninger som er nødvendig finner du på nederst på nettsiden https://kjottbransjen.no/salgsvilkar-ved-salg-av-hampshireraner/?hilite=hampshire.no

Merk e-posten med «Kampanjetilbud Hampshire». Du vil bli kontaktet for avklaring av leveransetidspunkt.

Siste saker