Eurospar Brokelandsheia kåret til landets beste butikk

Eurospar Brokelandsheia kåret til landets beste butikk NorgesGruppen har kåret de beste butikkene i den landsdekkende Spar- og Eurosparkjeden. Eurospar Brokelandsheia vant denne kåringen. Kombinasjonenav et bredt vareutvalg og en… Les mer

Eurospar Brokelandsheia kåret til landets beste butikk

NorgesGruppen har kåret de beste butikkene i den landsdekkende Spar- og Eurosparkjeden. Eurospar Brokelandsheia vant denne kåringen.

Kombinasjonenav et bredt vareutvalg og en rekke nærmest uslåelige tilbudskampanjer, har ført dagligvareforretningen på Brokelandsheia (mellom Kragerø og Risør) helt opp i norgestoppen.

Norges mest ‘sosiale’ pølsemaker (bladet Kjøttbransjen nr. 4, 2021)

– Dette er helt fantastisk, sier landets mest profilerte kjøttskjærer, Tore Solstad (bildet).

Å vinne denne utmerkelsen blant rundt 300 butikker over hele landet er han veldig stolt av.

– Det er en rekke kriterier som alle butikkene blir målt på, bl.a. kundeservice, omsetning og resultat. At vi klarer å vinne, beviser at hardt og målrettet arbeid nytter, og at vi har en fantastisk gjeng med ansatte som yter mer enn man kan forvente. Jeg er skikkelig imponert over dem, sier Solstad.

I tillegg til en premiesum på ca. 150 000 kroner, kommer ledelsen i Sparkjeden ned og tar over butikken en helg, slik at de ansatte kan få seg en velfortjent reise sammen.

Siste saker