Invitasjon NM i Kjøttprodukter 2020

Invitasjon NM i Kjøttprodukter 2020 Vi åpner nå for påmelding til et nedskalert NM i Kjøttprodukter 2020. Alle foredlere av kjøtt inviteres til å konkurrere. I år setter vi spesielt… Les mer

Invitasjon NM i Kjøttprodukter 2020

Vi åpner nå for påmelding til et nedskalert NM i Kjøttprodukter 2020. Alle foredlere av kjøtt inviteres til å konkurrere. I år setter vi spesielt fokus på kjøttbransjens store utvalg av spekemat og pølser.

– Når konkurransen nedskaleres, betyr det i praksis færre klasser og redusert kapasitet i bedømmingen, sier Svein-Erik Eide, sjef for NM.

Gjennom påmeldingen vil KLF legge til rette for at flest mulig bedrifter får delta. Påmeldte produkter i klassene for spekemat vil prioriteres.

– Om vi må kutte ytterligere i antall påmeldte pølser, vil helårsvariantene av snadderpølsene komme først. Dette betyr at bedriftene kan bli bedt om å kutte i antall påmeldte produkter eller at enkelte klasser kan bli kuttet når vi ser påmeldingene.

Påmelding av produkter må skje innen 10. september på kjottprodukter.no. Innsending blir uke 41.

Siste saker