Invitasjon NM i Kjøttprodukter 2020
Vi åpner nå for påmelding til et nedskalert NM i Kjøttprodukter 2020. Alle foredlere av kjøtt inviteres til å konkurrere. I år setter vi spesielt fokus på kjøttbransjens store utvalg av spekemat og pølser.
– Når konkurransen nedskaleres, betyr det i praksis færre klasser og redusert kapasitet i bedømmingen, sier Svein-Erik Eide, sjef for NM.
Gjennom påmeldingen vil KLF legge til rette for at flest mulig bedrifter får delta. Påmeldte produkter i klassene for spekemat vil prioriteres.
– Om vi må kutte ytterligere i antall påmeldte pølser, vil helårsvariantene av snadderpølsene komme først. Dette betyr at bedriftene kan bli bedt om å kutte i antall påmeldte produkter eller at enkelte klasser kan bli kuttet når vi ser påmeldingene.
Påmelding av produkter må skje innen 10. september på kjottprodukter.no. Innsending blir uke 41.