Flaggskipet har åpnet dørene igjen
Kundene sier at det er godt å komme hjem igjen. Jacob’s har åpnet dørene etter over et år med ombygging. Fremdeles skal ingen slå Oslo-butikken på utvalg. Av Georg Mathisen…
Kundene sier at det er godt å komme hjem igjen. Jacob’s har åpnet dørene etter over et år med ombygging. Fremdeles skal ingen slå Oslo-butikken på utvalg. Av Georg Mathisen…
Butikken mangedobler salget når det er kampanje. Kundene vet hvor mye varene pleier å koste, og nå er de klare for å handle billigere på dårlig dato. Av Georg Mathisen…
Mer smak på pølsene, men for lite egg. Kiwi Holter i Nannestad fikk også kjenne på eggmangelen i vinter. Av Georg Mathisen – Problemet har jo vært der i alle…
Svineam, medisterfarse, poteter og flere som bytter ut biffen. REMA-kjøpmann Andreas Mæhlum har lært forskjellen mellom Torshov og Moelv. Av Georg Mathisen – Jeg skulle ønske jeg solgte flere rene…
De har femti meter ferskvaredisk og eget Meny-pølsemakeri i byen. – Det er et klart fortrinn sammenlignet med alle andre rundt oss, sier butikksjef Roger Hjertås på Meny Lagunen. Av…
Færre kunder reiser til Sverige, men flere handler spekemat på nett. – Nettet er blitt en konkurrent for oss, forteller Oscar Krook på Extra Støren. Av Georg Mathisen Aune Kjøtt…
Væromslag gir grillomslag Grillmaten kommer tidligere og tidligere, men salget er veldig væravhengig. – Hvis det plutselig blir dårlig vær, merker vi det med én gang, forteller butikksjef Jan Magne…
Også Meny-butikken merker at folk vil spare penger. Ferskvaresjef Marius Hagen på Skjetten forteller om populær First Price-kjøttdeig og mange som kommer på fisketirsdag. Av Georg Mathisen – Det går…
Svensk Coop-butikk lanserer kjøtthotell hvor kunden kan henge sitt kjøpte kjøtt til mørning uten ekstra kostnad. Av John Erichs og Thomas Szendr I en stor Coop-butikk i et kjøpesenter utenfor…
Fikk oppleve hvor grenseløs stor svenskehandelen er Da grensehandelen kom tilbake, mistet butikken over 20 millioner kroner i omsetning. REMA på Mysen har ingen mulighet til å konkurrere mot svensk…
Kundene vil ha merkevarer, butikksjefen vil ha helårslam Kundene vil ha mer merkevarer og mindre EMV. Extra-butikksjef Ronny Knutsen, vil også ha lengre sesonger for lam, kalkun og ribbe. Av…
Etter 22 år med kjøttproduksjon i sentrum av Moss, ble all produksjon innstilt fra 1. august hos Ertnes Kjøtt AS. Nå skal A. Strøm-Larsen levere kjøttvarene som Ertnes tilbyr kundene…
Kundene vil ha tradisjonsmat, men om sommeren hjelper turister og «3 for 2»-grillmat godt på omsetningen. I vinter har for øvrig Coop Prix Koppang ligget på feil side av strømprisgrensen.…
Kjapt, tradisjonelt og marinert i Sandefjord Kjøttdeig, pølser og andre tradisjonelle produkter er storselgerne hos Kiwi Kilgata. – Det de fleste vil ha, er ting som går fort, sier butikksjef…
Kylling og lokale pølser på Brandbu Kyllingen øker mest hos REMA 1000 Brandbu. Dessuten er Kai Arne Sørumshagen i ferd med å gjøre spesialpølser fra Toten Kjøtt til helårsprodukter. Av…
De sa opp jobbene og begynte for seg selv. To kjøtt-skjærere og en butikkslakter driver Staslin – slakterbutikken i Matkvartalet på Hamar. Av Georg Mathisen Husker du ‘a Staslin? Kua…
Tore Solstad har flere millioner seere på sosiale medier. Når pølsemakeren klapper en skinke eller skjærer bankekjøtt, strømmer kundene til. Av Georg Mathisen En pølsemaker med kniv og en smittende…
Kjører lokale kampanjer hele tiden VOSS Når nærbutikken har kampanje på korv, skal den selge åtte–ni hundre på noen dager. Dyrdal Mat fyller både hyller og annonser med lokalt kjøtt.…
Hyllene fulle av lokalt kjøtt FINNSNES Hyllemeter på hyllemeter med produkter fra de lokale kjøttbedriftene. – Det er veldig viktig at vi støtter de lokale, sier Ota Solli på Extra…
Jakter også på grillpølser VEGÅRDSHEI Om høsten er det fullt kjør etter grillpølser. Når jegerne fra Vegårshei skal sørge for matauk, vanker det pølse ved bålet. Georg Mathisen Alex van…